Σπαγγετι με κεφτεδακια γαλοπουλας

Υλικα 

  • 500 γραμμάρια κιμάς γαλοπούλας
  • 50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κουταλιά κάρυ
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουτί ντοματοχυμό
  • 1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι


εκτελεση 

Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε μέχρι να ενοποιηθούν

Πλάθουμε σε μικρούς κεφτέδες και τους τοποθετούμε στο πάτο τις κατσαρόλας με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε από πάνω τον τοματοχυμό και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 45 λεπτά σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας τακτικά για να μην κολλήσει το φαγητό στη κατσαρόλα, αν χρειαστεί ρίχνουμε και λίγο νερό.

 Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια για 8 λεπτά και όταν είναι έτοιμα και τα κεφτεδάκια σερβίρουμε. 

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε