
Σαλάτα του chef
Υλικα
μαρούλι 1 μέτριο
ντομάτα 1 μεγάλη
αγγούρι 1 μέτριο κομμένο κύβους
ζαμπόν 100 γρ. κομμένο κύβους
κίτρινο τυρί 100 γρ.
βρασμένα σφιχτά αυγά 2 μεγάλα
υλικά συνταγής για τη σος:
μαγιονέζα1 κούπα
κέτσαπ 3 - 4 κουταλιές
μουστάρδα 1 κουταλάκι
Εκτέλεση
Βράζετε τα αυγά σφιχτά.
Τα ξεπλένετε με κρύο τρεχούμενο νερό και αφού κρυώσουν τα ξεφλουδίζετε.
Πλένετε το μαρούλι και το στεγνώνετε. Το κόβετε σε λουρίδες. Kόβετε τη ντομάτα και το αγγούρι σε κύβους.
Αναμειγνύετε σε σαλατιέρα το μαρούλι, τη ντομάτα, το αγγούρι, το ζαμπόν και το τυρί.
Kόβετε τα αυγά σε τέταρτα και τα βάζετε πάνω από τα υπόλοιπα υλικά
Αναμιγνύετε τα υλικά για τη σος και περιχύνετε τη σαλάτα.