Πέστροφες με αμύγδαλα

Υλικα

  • Λίγο αλεύρι
  • 100 γρ. αμυγδαλόψιχα κομμένη σε φλούδες
  • 1 πακέτο βούτυρο
  • 6 μέτριες πέστροφες (1½ κιλό) 
  • Χυμό από ½ λεμόνι
  • 1 μερίδα ζωμό λαχανικώνα
  • αλάτι και πίπερι



Εκτέλεση 

Καθάρισε, αλεύρωσε, πασπάλισε με τον σπιτικό ζωμό και αλατοπιπέρωσε τις πέστροφες, για να τις τηγανίσεις στη συνέχεια με το μισό πακέτο 

 Όταν οι πέστροφες τηγανιστούν, πρόσθεσε το υπόλοιπο Βουτυρο και την αμυγδαλόψιχα, και καβούρδισέ την ελαφρώς. Λίγο πριν αποσύρεις τις πέστροφες αμαντίν από τη φωτιά, ρίξε στο τηγάνι το χυμό λεμονιού και μετά κατευθείαν στο πιάτο 

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε