Πένες με γαρίδες και βότκα

Υλικα 

  • Πένες 500 γρ
  • γαρίδες 250 γρ μικρές καθαρισμένες
  • κρέμα γάλακτος 200 γρ
  • παρμεζάνα 200 γρ
  • κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
  • βότκα 1 σφηνάκι
  • αλάτι - πιπέρι
  • ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας



Εκτέλεση 

Βράζουμε τις πένες, τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε για 2-3 λεπτά. 

Προσθέτουμε την βότκα και την αφήνουμε να εξατμιστεί εντελώς. Στη συνέχεια βάζουμε και την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε την σάλτσα να δέσει. 

Μόλις δούμε ότι η σάλτσα μας είναι έτοιμη προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τις πένες ανακατεύουμε καλά και στο τέλος προσθέτουμε και την παρμεζάνα.

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε