Παντζαροσαλάτα

Υλικα 

  • 2 μεγάλους βολβούς παντζαριού βρασμένους και κομμένους σε κομματάκια
  • 150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι από λευκό κρασί
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, λευκό πιπέρι


Εκτέλεση 

Σε   ένα   μπωλ   ανακατεύεις   το  γιαούρτι  με  το  σκόρδο,  τη μαγιονέζα, λίγο ελαιόλαδο και αλάτι 

Προσθέτεις τα παντζάρια και ανακατεύεις απαλά. Ρίχνεις και το πιπέρι. 

Αν θέλεις να δέσει καλύτερα άστη σκεπασμένη στο ψυγείο για περίπου 60 λεπτά 

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε