Καλάθι
0
0,00 €
υλικα
εκτελεση
Κτυπάμε στο μίξερ τη φυτική σαντιγύ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και κτυπάμε για 1-2 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε τα 2 γάλατα, τις βανίλιες και συνεχίζουμε το κτύπημα για άλλα 3 λεπτά.
Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και κάθε 1 ώρα περίπου το βγάζουμε και το χτυπάμε στο μίξερ για να μή κρυσταλλώσει και για να είναι αφράτο. Ξαναβάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη, το αφήνουμε να παγώσειι καλά και σερβίρουμε.