Καλάθι
0
0,00 €
Υλικα
6-7 αβγά, αλάτι-πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας νερό,
2 κουταλιές της σούπας γάλα εβαπορέ,
2 μεγάλες πατάτες
τυρί φέτα τριμμένη
εκτελεση
Τηγανίζουμε τις πατάτες.
Χτυπάμε τα αβγά με όλα τα υλικά σε ένα μπόλ καλά.
Στραγγίζουμε εντελώς το λάδι από τις τηγανισμένες πατάτες, οι οποίες βρίσκονται μέσα στο τηγάν σχεδόν έτοιμες.
Ρίχνουμε το μίγμα πάνω από τις πατάτες κουνώντας το τηγάνι να τις καλύψει εντελώς στην επιφάνεια.
Μόλις ψηθεί η κάτω πλευρά με ένα μεγαλύτερο πιάτο από το μέγεθος του τηγανιού αναποδογυρίζουμε με προσοχή την ομελέτα.