Μερέντα

υλικα 

  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 125 γρμ. κουβερτούρα 35% κακάο, τεμαχισμένη
  • 150 γρμ. βούτυρο μαλακό
  • 4 κουτ. σ. κακάο άγλυκο
  • 1 κούπα φουντούκια
  • τριμμένα καλά σε σκόνη
  • 1 κουτ. σ. ζάχαρη άχνη, και ανάλογα πόσο γλυκιά την θέλουμε

 

εκτελεση 

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε το βούτυρο σε κομματάκια, και ανακατεύουμε καλά να λιώσει. Προσθέτουμε το γάλα και το κακάο, ανακατεύουμε καλά, και τέλος προσθέτουμε το φουντούκι. Αφήνουμε να κρυώσει καλά πριν την αδειάσουμε σε βάζο

Σημείωση:Ζάχαρη βάζουμε εφόσον την θέλουμε πολύ γλυκιά. Δοκιμάζουμε και ρίχνουμε την ανάλογη ποσότητα, επειδή το ζαχαρούχο είναι αρκετά γλυκό. Καλύτερα είναι να την κοσκινίσουμε ρίχνοντας την.

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε