Καλάθι
0
0,00 €
Υλικα
Εκτέλεση
Πλένετε το μοσχάρι, το κόβετε σε μέτρια κομμάτια. Το βάζετε σε μία κατσαρόλα και ρίχνετε νερό περίπου1 1/2 λίτρα. Βράζετε σε δυνατή φωτιά το μοσχάρι και ξαφρίζετε.
Μόλις βράσει το κρέας, προσθέτετε τον ζωμό βοδινού, τη δάφνη, το δενδρολίβανο, τη φλούδα του λεμονιού, το θυμάρι, τα κρεμμυδάκια και τις πατάτες. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το ελαιόλαδο και σιγοβράζετε. Περίπου 15′ λεπτά πριν κατεβάσετε από την φωτιά προσθέτετε τα καρότα και το πράσο.
Αφαιρείτε το φύλλο δάφνης, το δενδρολίβανο και τη φλούδα του λεμονιού. Σερβίρεται ζεστή με αρκετό λεμόνι!