Κοτόπιτα

Υλικα

  • 1 στήθος κοτόπουλο (2πλό)

  • 1 πακέτο σφολιάτα

  • 5 φέτες γαλοπούλα βραστή

  • 2-3 πιπεριές (χρώματα της αρεσκείας σας)

  • 1 κούπα τρίμμα φέτας

  • 2 κούπες κίτρινο τυρί

  • 3 κ.σ. Μαργαρίνη

  • αλάτι, πιπέρι, πάπρικα


Εκτέλεση 

Βράζουμε το στήθος κοτόπουλο και το "μαδάμε".

Σ'ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε ελαφρώς τις πιπεριές στη μαργαρίνη για 2' περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε την γαλοπούλα, την οποία έχουμε ψιλοκόψει, συνεχίζουμε να σωτάρουμε για άλλα 30''.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε εκτός φωτιάς. Ρίχνουμε τα τυριά και τα ομογενοποιούμε στο υπόλοιπο μείγμα.

Σ'ένα ταψάκι απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Από πάνω ρίχνουμε το μείγμα του κοτόπουλου και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Στη συνέχεια "σκεπάζουμε" με το άλλο φύλλο σφολιάτας, χαράσουμε σε κομμάτια την πίτα και προσθέτουμε ελάχιστο βιτάμ από πάνω.

στους 200 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις έως ότου ροδοκοκκινίσει η σφολιάτα μας. Καλή σας όρεξη!! 

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε