
Κεφτέδες με ψάρι
Υλικα
- 750γρ. Φιλέτο ψάρι
- 6κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.,
- 3κουτ. μαιντανο ψιλοκομμένο,
- 1αυγό,
- άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 1/2φλιτζάνι τριμματα ψωμιού
- αλατοπίπερο 1κουταλάκι
Εκτέλεση
Αφαιρείτε πέτσα και κόκαλα απο το ψάρι, τα ψιλοκόβετε και τα βάζετε σε μπόλ με τα κρεμμύδια, τον μαιντανό και τον άνηθο.
Ανακατεύετεκαι αδειάζετε στο μίξερ και τα χτυπάτε, να γίνουν χοντοκομμένο μίγμα. Αδειάζετε πάλι στο μπολ και προσθέτετε το ψωμί τοσο ώστε να σφίξουν, το αυγό και το αλατοπίπερο.
Με βρεγμένα χέρια πλάθετε κεφτέδες. Αραδιάζετε σε πίατέλα και βάζετε στο ψυγείο για 30΄,να σφίξουν.Τα βγάζετε και τα περνάτε απο το αλεύρι.
Τηγανίζετε σε καφτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Τους βγάζετε και τους ακουμπάτε σε αποροφητικό χαρτί. Τους σερβίρετε ζεστούς.