Καλάθι
0
0,00 €
Υλικα
Εκτέλεση
Αφαιρείτε πέτσα και κόκαλα απο το ψάρι, τα ψιλοκόβετε και τα βάζετε σε μπόλ με τα κρεμμύδια, τον μαιντανό και τον άνηθο.
Ανακατεύετεκαι αδειάζετε στο μίξερ και τα χτυπάτε, να γίνουν χοντοκομμένο μίγμα. Αδειάζετε πάλι στο μπολ και προσθέτετε το ψωμί τοσο ώστε να σφίξουν, το αυγό και το αλατοπίπερο.
Με βρεγμένα χέρια πλάθετε κεφτέδες. Αραδιάζετε σε πίατέλα και βάζετε στο ψυγείο για 30΄,να σφίξουν.Τα βγάζετε και τα περνάτε απο το αλεύρι.
Τηγανίζετε σε καφτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Τους βγάζετε και τους ακουμπάτε σε αποροφητικό χαρτί. Τους σερβίρετε ζεστούς.