Γιουβετσι

Υλικα 

  • 1 κιλό μοσχαράκι (ποντικάκι με το ζελεδάκι                                  του που είναι πιο μαλακό)
  • 1/2 κιλό κριθαράκι χονδρό
  • 1 κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 4 ντομάτες περασμένες στον τρίφτη
  • 1 κ.γ πελτέ αν το θέλουμε πιο κόκκινο το φαγητό μας
  •  ελαιόλαδο


Εκτέλεση 

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε το κρέας να πάρει χρώμα. 

Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε τις πιπεριές και την ντοματούλα και το σβήνουμε με 2 ποτήρια νερό. Όταν βράσει, το βάζουμε σε 1 πυρεξάκι στον προθερμασμένο φούρνο και προσθέτουμε το κριθαράκι. Ψήνουμε στους 180° για κανένα τέταρτο. 

Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νερό.  

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε