
Γεμιστή γαλοπούλα με ρύζι και κιμά
Υλικα
- 1 κρεμμύδι μεγάλο ξερό ψιλοκομμένο
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2 φλ. ρύζι της αρεσκείας σας
- 150 γρ. Κουκουνάρι
- 150 γρ. μπέικον (ή ζαμπόν)
- 200 γρ. Κιμάς
- 1 κ.γλ. Αλάτι
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι μας σε ένα κατσαρολάκι προσθέτοντας τη διπλάσια ποσότητα νερού απ' ότι ρύζι (βάζουμε 4 φλιτζάνια νερό) και ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
Αφού βράσει το ρύζι μας και απορροφήσει όλο το νερό, σε ένα άλλο κατσαρολάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι μας με τον κιμά και προσθέτουμε και πιπέρι (όσο επιθυμούμε). Αφού ο κιμάς ασπρίσει σχετικά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, μπέικον και κουκουνάρι και φροντίζουμε ώστε να καβουρδιστούν μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Τέλος, προσθέτουμε και το ρύζι ανακατεύοντας συνέχεια για άλλα 5 λεπτά.