Καλάθι
0
0,00 €
Υλικα
εκτελεση
Αφαιρείτε το σωληνάριο με την άμμο από τις γαρίδες, τις πλένετε καλά και τις καθαρίζετε. Χωρίζετε τα κεφάλια τους και τα βάζετε να βράσουν σε κατσαρολάκι με ένα ποτήρι νερό. Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το λάδι. Μόλις ξανθύνει ρίχνετε τις γαρίδες (τα ψαχνά τους).
Φέρνετε μία - δυο βόλτες και προσθέτετε το μαϊντανό ψιλοκομμένο, την ντομάτα περασμένη από τρυπητό, τις πατάτες κομμένες, αλάτι - πιπέρι και το ζουμί που βράσανε τα κεφάλια, περασμένο από τουλουπάνι. Αφήνετε στη φωτιά μέχρι να ψηθούν εντελώς οι πατάτες, συμπληρώνοντας με νερό, αν χρειάζεαι.