
Φιλέτο κοτόπουλο με κάρυ και μουστάρδα
Υλικα
φιλέτο κοτόπουλο 600 γρ
κάρυ λίγο
μουστάρδα 1 κουτ. σούπας κοφτή
λάδι
λεμόνια 2
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο μας σε μικρότερα φιλετάκια , τα αλατοπιπερώνουμε , τα λαδώνουμε , ρίχνουμε και το κάρυ και τα αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1 ώρα.
Βάζουμε το ειδικό τηγάνι ή αντικολλητικό στο μάτι της κουζίνας να ζεσταθεί καλά. Μέχρι να ζεσταθεί ετοιμάζουμε την σώς σε ένα μπωλ. Βαζουμε δηλαδή τον χυμό των λεμονιών , λάδι (μία κουταλιά σούπας γεμάτη) , μουστάρδα (μια κουταλιά σούπας κοφτή) , αλατοπίπερο και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι μέχρι να πήξει ελαφρώς.
Βγάζουμε τα φιλετάκια από το ψυγείο και τα ψήνουμε στο τηγάνι που αφήσαμε να ζεσταθεί. Ένα - ένα όπως ψήνονται και όσο είναι ζεστά τα βουτάμε μέσα στην σως που φτιάξαμε. Σερβίρεται ζεστό και μπορείτε να το συνοδεύσετε με τηγανιτές πατάτες ή ψητά λαχανικά. .