Χοιρινό ρολό γεμιστό

Υλικα 
  • 1 κιλό πανσέτα χοιρινή
  • 3 ράβδους γραβιέρα
  • 2-3 ράβδους ρεγκάτο
  • λίγες μακρόστενες λωρίδες απο διάφορες χρωματιστές πιπεριές
  • 4-5 φετούλες μπέικον
  • μουστάρδα
  • ελάχιστο αλάτι ,κ πιπέρι
  • 3 ποτήρια νερό
  • σπάγγο
  • 1/2 ποτήρι του νερού κρασι


εκτελεση 

Ανοίγουμε σε μια πιατέλα το κρέας αφού το έχουμε πλύνει κ σκουπίσει καλά.Το αλατοπιπερώνουμε όλο γύρω γύρω ,και σε όλη την επιφάνεια του βάζουμε μουστάρδα .

Κατόπιν στρώνουμε το μπέικον σε όλη την επιφάνεια πάνω από το κρέας,,μετά στην μία άκρη(γιατί θα το τυλίξουμε)του βάζουμε τα τυριά.τις πιπεριές ,κ το τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό ,το δένουμε με σπάγκο και του βάζουμε μουστάρδα κι απ έξω .Το τοποθετούμε σε γάστρα καλύτερα και του ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό ,και 1/2 ποτήρι κρασί .

Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στούς 200 βαθμούς για 2 ώρες.Κατά διαστήματα ανοίγουμε την γάστρα με προσοχή και να το γυρνάμε από όλες τις πλευρές . Οταν κρυώσει το κόβουμε σε ροδέλες

  

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε