Χοιρινό Κρασάτο

Υλικα 

  • 1ποτηράκι κρασί
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 φλυτζάνι λάδι
  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
  • 2 κουταλάκια μουστάρδα
  • αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση 

Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε . Ρίχνετε το κρέας. Σβήνετε με κρασί. Αλατοπιπερώνετε. 

Προσθέτετε 2 φλυτζάνια νερό όπου έχετε διαλύσει την μουστάρδα. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του  

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε