
Χοιρινό Κρασάτο
Υλικα
- 1ποτηράκι κρασί
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 φλυτζάνι λάδι
- 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
- 2 κουταλάκια μουστάρδα
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε . Ρίχνετε το κρέας. Σβήνετε με κρασί. Αλατοπιπερώνετε.
Προσθέτετε 2 φλυτζάνια νερό όπου έχετε διαλύσει την μουστάρδα. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του