Καλάθι
0
0,00 €
Υλικα
Εκτέλεση
Πλένουμε τις αγκινάρες, τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα , προσθέτουμε τα κομμένα καρότα, τις πατάτες σε κύβους, τον αρακά, τα κρεμμυδάκια, ταλεύρι και το νερό ίσα να τα καλύψει.
Μετά προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών,αλάτι-πιπέρι,το λεμόνι και το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για 35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
Προς το τέλος βάζουμε και τον ψιλοκομμένο άνιθο, αφήνουμε να πάρει μία τελευταία βράση και είναι έτοιμο. Πρέπει να μείνει με το λαδάκι του. Σερβίρουμε στα πιάτα κι αν θέλουμε προσθέτουμε κι άλλο λεμονάκι